Restaurant

CONFORT & RELAXARE

Meniu sanatos bazat pe propriile ferme de legume-fructe-zootehnice

Hotelul nostru dispune de un restaurant de 4 stele, dotat cu echipament de ultima generatie, bucatari profesionisti, cu o capacitate maxima de 120 persoane, pregatit pentru orice eveniment.

Un loc care imbina traditia si prospetimea in fiecare farfurie. Suntem mândri sa va invitam intr-o calatorie culinara inedita, unde bucuria gustului se impleteste armonios cu autenticitatea.

Avem o ferma agricola dedicata, care este sursa noastra de inspiratie pentru o experienta culinara de neuitat. Aprovizionam restaurantul nostru cu legume proaspete, fructe suculente, peste proaspat si carne de cea mai inalta calitate. Fiecare ingredient, cultivat cu grija si iubire pe pamânturile noastre, adauga savoare si autenticitate fiecarui preparat din meniul nostru.

In bucataria noastra, experienta se transforma in arta. Fiecare fel de mâncare este pregatit cu atentie si pasiune, aducând laolalta arome autentice si tehnici inovatoare. De la preparate traditionale pâna la reinterpretari moderne, fiecare farfurie este o poveste gustativa ce imbratiseaza esenta naturii si traditiilor locale.

Intr-o atmosfera calda si primitoare, va invitam sa va bucurati de o experienta culinara autentica la Restaurant Troesmis. Va asteptam sa descoperiti bucatele noastre delicioase, acompaniate de vinurile noastre alese cu grija, toate intr-un cadru plin de farmec si ospitalitate.

ALL OFFERS

Relax on Vacation

1

Swimming Pool

Quisque eu euismod arcu. Morbi dapibus diam, sed interdum velit. Proin tempor nunc vel nisl condim.

2

Meeting Area

Mauris vel quam vel felis maximus bibendum vel quis erat. Duis accumsan posuere.

3

Mini CLub

Phasellus mattis arcu ut ante hendrerit faucibus. Sed tristique justo sed nunc sagittis, nec.

4

Indoor Gym

Vivamus quis interdum neque. Aenean convallis urna at sapien dignissim, quis fringilla ipsum.

Ferma Troesmis

Un loc care imbina traditia si prospetimea